SHOPPING

Hos oss hittar du unika produkter, allt från lokala hantverk och märkesprodukter till närproducerade läckerheter. Våra egna Kasnäs produkter är mycket omtyckta och av bra kvalitet. Hållbarhet och lokalt samarbete är viktigt för oss och det syns även i vårt utbud. Shoppa fina souvenirer eller produkter till ditt eget hem. Produkterna finns till salu i badhuset och vår butik. Sommartid hittar du dem även på skärgårdstorget eller i gästhamnskontoret.

Sample title

Kasnäs produkter

De absoluta favoriterna är våra stilrena Kasnäs munkjackor och t-shirts. Till Kasnäs produktfamiljen hör även collegebyxor, vattenflaska, mössa, tubhalsduk, babyhatt, kepsar, tygkasse, förkläde, kuddfodral, badhandduk, kökshandduk, fiskkrydda, bricka och pannunderlag.

Sample title

Arena simbyxor- och dräkter

Arena simbyxor och simdräkter är av hög kvalitet och vi har storlekar för både barn och vuxna. Även simmössor och -glasögon och näsclips finns i sortimentet.

Tommy Hilfiger

I Tommy Hilfiger kollektionen är miljö och hållbarhet i fokus. Vi har ett urval kläder, accessoarer, skor och simkläder till salu både i badhuset och i gästhamnen.

Lumene

Hos oss kan våra kunder inhandla inhemska Lumene vårdprodukter och kosmetika.

Sample title

Gipsfåglar

Har du redan stött på houtskärsbon Helge Mattssons härliga handgjorda gipsfåglar. Välkommen att beundra eller fylla på din kollektion med din favorit gipsfågel.

Jarl Hohentals glaskonst

Kimitoöns lokala glasblåsare håller hus i Glashyttan i Dalsbruk. Vi har till salu ett litet urval av Jarls vackra glaskonstverk.

Sample title

Hamam handdukar

Linas hamam handdukar är fantastiskt sköna och mycket praktiska. De är lätta, torkar snabbt och är perfekta att ta med på utflykten som handduk eller picnikfilt. De vackra tygen är även fina som bordduk. I vårt sortiment finns stora badhanddukar och även små handdukar till badrummet.

Saaren Taika

Inhemsk naturkosmetika av hög kvalitet. Till vårt Saaren Taika sortiment hör städprodukter, tvålar och krämer.

Sample title

Crocs

Till vårt Crocs sortiment hör den vanliga modellen, flip flops och tossor för barn och vuxna.

Sample title

Smycken

Från Kasnäs lokala guldsmed har vi ett fint sortiment av silversmycken från Classic Silver och Silver Bar.