OHJELMATARJONTA

Yhdistä työ ja huvi ja lähde vauhdikkaalle RIB-vene ajelulle, vieraile Bengtskärin majakalla, nauti herkullisesta ruoasta idyllisessä Högsåran kylässä tai varaa seurueellesi leikkimielinen kolmiottelu kokouspäivän päätteeksi. Järjestämme tarvittaessa kuljetukset eri kohteisiin. Tarjoamme ohjelmapalveluita kokous- ja ryhmävarauksien yhteydessä. Ota yhteyttä myyntiimme niin kerromme lisää, puh. 02 52 10 111.

Sample title

Bengtskärin majakka

Päiväretki Bengtskärin majakalle, Pohjolan korkein majakka, on mieleenpainuva kokemus Kasnäsin vierailun aikana. Majakka on Saaristomeren yksi suosituimmista kohteista. Matka Kasnäsista Bengtskäriin kestää noin tunnin.

Sample title

Rosalan Viikinkikeskus

Matkusta menneisyyteen Rosalan Viikinkikeskuksessa. Kokeile kirveenheittoa tai jousiammuntaa ja syö illallinen päällikön hallissa. Kasnäsista pääset Rosalaan autolla ja pyörällä yhteysaluksella (noin 25 minuuttia) ja kesäisin tilausveneellä.

Sample title

Örön linnakesaari

Örön linnakesaari tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden. Kävele kauniissa luonnossa, opi kasvistosta ja eläimistöstä, tutustu saaren historiallisiin nähtävyyksiin ja syö hyvin. Tutustu saareen omin päin tai varaa opastus. Venematka Öröseen kestää noin 45 minuuttia.

Sample title

KivaQ –työhyvinvointi

Miten henkilökuntanne voi? Tarjoamme inspiroivia luentoja ja työhyvinvointimittauksia yhteistyössä KivaQ:n asiantuntijoiden kanssa.

Sample title

RIB-vene ajelu

Koe saaristo RIB veneen kyydissä. Silmänräpäyksessä seisot Bengtskärin kallioilla, syöt ihania leivoksia Högsåran Farmors Caféessa tai olet tehnyt vauhdikkaan Kasnäs saarikierroksen.

Seikkailuja luonnossa

Luontoseikkailut piristävät kokouspäivää. Yhteistyössä paikallisen eräoppaan Niklas Hollstenin kanssa tarjoamme melontaa, kalliokiipeilyä, pyöräretkiä ja ruoanlaittoa avotulella. Kuulostaahan houkuttelevalta?

Sample title

Opastuksia Kasnäsissa

Tutustu Kasnäsin historiaan, luontoon ja nykypäivään kävellen, oppaan seurassa.

Sample title

Aktiviteetit

Kylpylä, minigolfia, boule/petanque, tennis, vesijumppaa, joogaa, luontopolku, luontopolku ohjatulla treenillä matkan varrella, rantajumppaa, leikkimielinen kolmiottelu.

Sample title

Saaristopurjehdus perinnelaiva Eugenialla

Vie ystäväsi, perheesi tai vaikka henkilökuntasi kokouksen päätteeksi purjehdukselle kauniiseen saaristoon. Räätälöimme teille sopivan saaristoelämyksen, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!