Huoneet

Kasnäsin korkeatasoiset, simpukanmuotoiset hotellirakennukset sijoittuvat kauniisti rantakallioille ja lähes kaikista huoneista avautuu upeat merimaisemat. Kahdeksassa rivitalossa on yhteensä 39 kahden hengen huonetta ja kaksi sviittiä. Täällä nukut hyvin mukavissa sängyissä rauhallisessa maisemassa naapurina ainoastaan luonto ja meri. Hotellimajoitukseen sisältyy aina aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö.

Standardihuone

Standardihuoneemme ovat valoisia, tilavia ja niissä on oma terassi. Huoneessa on kaksi erillistä sänkyä, suihku ja wc, hiustenkuivaaja, ilmastointi, TV, WiFi, minibaari, vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. 
Parvi tarjoaa perheen nuorisolle viihtyisän nukkumapaikan.
Hinta 1.5.-31.8.2021 152 € / yö / 2 henkilöä.
1.9.-30.12.2021 112 € / yö / 2 henkilöä.

Lisävuode aikuiselle 32 € / yö, Lisävuode lapselle (5-12 v) 16 € / yö. Hintaan sisältyy aamiainen ja kylpylän sekä kuntosalin vapaa käyttö. 
Hinnat ei voimassa pyhien ja kolulomien aikana.

Sviitti

Sviitimme tarjoavat mukavuuksia ja upean merinäköalan omalta terassilta. Sviiteissä on erillinen makuuhuone, olohuone, kylpyhuone, sauna ja poreamme, hiustenkuivaaja, minikeittiö, ilmastointi, TV, WiFi, minibaari, vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Sviitin parvi tarjoaa viihtyisän nukkumapaikan kahdelle.
Hinta 1.5.-31.8.2021 244 € / yö / 2 henkilöä. 
1.9.-30.12.2021 212 € / yö / 2 henkilöä. 

Lisävuode aikuiselle 32 € / yö, Lisävuode lapselle (5-12 v) 16 € / yö. Hintaan sisältyy aamiainen ja kylpylän sekä kuntosalin vapaa käyttö. 
Hinnat ei voimassa pyhien ja kolulomien aikana.

Ota karvainen ystäväsi mukaan

Hotellivieraamme voivat tuoda lemmikkinsä mukaan kylpylälomalle, sillä viidessä huoneessa sallimme myös nelijalkaisia kavereita. Ota paras ystäväsi mukaan seikkailulle ja tutustu Kasnäsin luontopolkuihin. Omasta ulko ovesta pääse helposti ja nopeasti suoraan pihalle ja luontoon. Lisämaksu lemmikistä on 10 € / lemmikki / yö.

Kombihuone isommalle seurueelle 

Kombihuone koostuu kahdesta standardihuoneesta väliovella. Toisessa huoneessa on aina minikeittiö. Tämä vaihtoehto sopii hyvin ystäväporukalle tai perheelle. Hotellista löytyy yhteensä kahdeksan kombihuonetta.

Minikeittiöllinen huone

Minikeittiöhuoneita löytyy yhteensä kahdeksan kappaletta ja myös molemmissa sviiteissä on minikeittiö. Nämä huoneet sopivat erityisen hyvin lapsiperheille tai jos viivytte pitkään hotellissamme. Minikeittiöstä löytyy jääkaappi, liesi, mikro, kattiloita, lautasia, laseja, mukeja, aterimia, vedenkeitin sekä pikakahvia ja teetä. Paistaminen huoneessa ei ole sallittu. Mikäli toivotte minikeittiöllistä huonetta, otathan yhteyttä tarkistaaksesi saatavuuden.